ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Erdem Ertan Ortaokulu

Şehit Erdem Ertan Ortaokulu

Adres
ŞEHİT OSMAN AVCI MAH. 2639 SK. ŞEHIT ERDEM ERTAN ORTA OKULU BLOK NO: 2 ETİMESGUT / ANKARA
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştiren kurum olmaktır.
Misyon
Değişen dünya şartlarında,bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, doğayı kontrollü bir şekilde işleyip koruyan, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan bireyler yetiştirmek bizim en büyük misyonumuz.
Dogalgaz
otobüs