ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Erdem Ertan Ortaokulu

Mrt

OKULUMUZ İZCİ LİDERİ BİLSEN ÖZTÜRK ÖNCÜLÜĞÜNDE DEPREM BÖLGESİNDEN GELEN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE MORAL GÜNÜ DÜZENLENDİ.KATKIDA BULUNAN OKUL İDARECİLERİ , ÖĞRETMENLERİMİZ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

BAŞTA OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÇALIŞANLARI OLMAK ÜZERE 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Mrt

Okulumuz sınıflararası futsal turnuvasına Katılımcı Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KARNELERİ İLE AKADEMİK VE SPORTİF BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZE BELGE VE MADALYALARI SUNULDU. ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARININ DEVAMINI VE İYİ BİR TATİL DİLİYORUZ.

Ock

5/D ve 7/C sınıfları PTT Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Ankara Kalesi gezisi.

Ock

8E ve 7D sınıflarında WILDLIFE ve IN THE KITCHEN üniteleri etkinliklerini başarıyla gerçekleştirdik

Ock

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZİN 99.YILINI GURUR VE ÇOŞKUYLA KUTLADIK.BAYRAM KUTLAMALARINDA EMEĞİ GEÇEN İDARECİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Ankara'nın Başkent Oluşunun 97. Yılı Kutlu Olsun

Okulumuzu Covid-19 Önlemleri için hazırlıyoruz.

Ağu

Okulumuzda Hijyen Şartlarını Geliştirme ve Enfeksiyonu Önleme Komisyonu Kurulmuş olup, komisyon çalışmalara başlamıştır.

Ağu

Okulumuzda 28.08.2020 tarihinde Covid-19 salgın hastalık süreceinde psikososyal destek çalışmaları öğretmen oturumu rehber öğretmenlerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

YETENEK SINAVI BAŞVURU KLAVUZU

Kas

Seminer haftasını yoğun ve verimli bir şekilde geçirdik